Lékařská praxe jako forma drobného podnikání - Rais, Jan (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá teorií podnikání s důrazem na drobné podnikání, uvádí a rozebírá konkrétní příklad lékařské praxe. Zmíněna je i obecná problematika podnikání ve zdravotnictví.
General practice as a form of small business
Keywords: drobné podnikání; Zdravotnictví; zdravotní pojišťovny; svobodná povolání