How to teach and practise vocabulary - Langhamerová, Petra (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se snaží o hlubší seznámení se čtyřmi základními metodami vyučování slovní zásoby a vyzkoušení si jejich použití v praxi ve dvou odlišných věkových skupinách.
Keywords: výuka jazyka; slovní zásoba; Překlad; výuka angličtiny