Pokročilé oxidační procesy při čištění odpadních vod z výroby viskózy - Kirsch, Jan (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zaměřuje na zpracování literární rešerše na téma pokročilých oxidačních procesů při čištění odpadních vod z výroby viskózy. V práci se klade důraz na základní principy těchto procesů a na jejich možné využití pro čištění průmyslové odpadní vody.
Use of advanced oxidation processes for wastewater treatment in viscose production
Keywords: AOPs; odpadní voda; oxidace; UV záření; Fentonova oxidace; ozonizace; sulfátová radikálová oxidace; AOPs; wastewater; oxidation; UV light; Fenton oxidation; ozonation; sulfate radical oxidation