Využití GIS GTS k registraci městské zeleně - Jedlička, Jiří (Univerzita Pardubice, 1995)
Práce se zabývá problematikou registrace městské zeleně pomocí geografického informačního systému GTS v rámci regionu obce Sezemice a snaží se tak napomoci při zpracovávání a další analýze informací pomocí nových prostředků, v tomto případě geografických inforkačních systémů.
Keywords: software; Geografické informační systémy; registrace; zeleň; ekologie; Životní prostředí; obce; Sezemice; data; Analýza