Finanční rozbor akciové společnosti SYNPO, Pardubice - Vaverková, Pavla (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou akciové společnosti Synpo v Pardubicích. Obsah práce je rozdělen do dvou částí. První, teoretická část práce popisuje pojmy jako je finanční řízení, finanční analýza, uživatelé finanční analýzy, zdroje finanční analýzy, účel a smysl finanční analýzy, jednotlivé vybrané ukazatelé a postupy při finanční analýze. Druhá, praktická část se zabývá konkrétními vybranými analýzami jednotlivých ukazatelů, zhodnocením výsledků a jsou navržena doporučení ke zlepšení.
Financial analysis of company SYNPO, akciová společnost from Pardubice
Keywords: finanční řízení; finanční analýza; finanční účetnictví; ukazatelé analýzy; aktivita; rentabilita; likvidita; zadluženost; financial management; financial analysis; financial accounting; analysis indicators; activity; profitability; liquidity; indebtedness