Molekulárně-biologické metody detekce Listeria monocytogenes se zaměřením na potraviny - Havlíková, Helena (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je zaměřena na molekulárně-biologické metody detekce patogenních listerií, zejména Listeria monocytogenes, v potravinách. Zabývá se jejich principem, vzájemným porovnáním a praktickým využitím.
Molecular biology-based detection of Listeria monocytogenes in foodstafs
Keywords: potraviny; patogenní mikroorganismy; Listeria monocytogenes; ELISA