Podnikový IS klient/server a itranet - Mrázek, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci podává komplexní pohled na architekturu klient/server v oblasti podnikových informačních systémů s možnou přímou návazností na architekturu intranetu a internetu.
Enterprise is client/server and intranet
Keywords: počítače; Informační systémy; podniky; Intranet; Internet; Databáze