Tendence a příčiny strukturálních změn v dopravě ČR - Švadlenková, Jana (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci věnuje faktorům ovlivňujícím vývoj dopravního sektoru v Česku. Provádí mezioborové porovnání ukazatelů v osobní a nákladní dopravě, stanovuje základní příčiny a tendence vývoje dopravy.
Tendencies and causes of structural changes in the Czech republic transport
Keywords: Doprava; Česko; ukazatele; příčiny; vývoj