Flexonátisk na stroji Saueressig - Tichý, Kamil (Univerzita Pardubice, 2004)
Studium poznatků o flexonátisku, flexotiskové stroje. Vyzkoušení základních funkcí nově instalovaného nátiskového stroje FP 100/300 firmy Saueressig. Experimentální ověření vlivu podmínek na kvalitu tisku. Návrh laboratorní úlohy zaměřené na flexotisk.
Flexoproof on Sauerssig machine
Keywords: flexotisk; kvalita tisku