Analýza systému vzdělávání zaměstnanců České pošty, s.p. se zaměřením na region Severní Čechy - Audiová, Eva (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou systému vzdělávání zaměstnanců ČP, s.p. se zaměřením na region Severní Čechy. Teoretická část je založena na poznatcích čerpaných z odborné literatury zabývající se významem kvalifikovaného lidského kapitálu, problematikou vzdělávání a řízením motivace zaměstnanců. V praktické části zhodnotím současný systém vzdělávání,jeho metody a motivaci zaměstnanců k dalšíku vzdělávání a učení se. Cílem mé bakalářské práce je nalézt a zhodnotit slabé stránky systému vzdělávání na České poště, s.p. a doporučit případná řešení pro zlepšení současného stavu v této oblasti.
Analysis of the educational system for employees in Czech post the national campany with focuses upon the region of Northern Bohemia
Keywords: Česká pošta; s.p; automatizovaný poštovní systém; Poštovní spořitelna; regio Severní Čechy; informační technologie; Český telekomunikační úřad; Czech post the national company; automatic postal system; Post saving company; Northern Bohemia Region; information technology; Czech office of telecommunication