Využití radiofrekvenční identifikace v poštovních službách - Učík, Petr (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zaměřuje na otázku možnosti implementace radiofrekvenční technologie v rámci identifikace poštovních zásilek České pošty, s.p. Shrnuje poznatky odborné literatury o tématice automatické identifikace s důrazem na využití čárových kódů a radiofrekvenční identifikace.
The use of RFID in postal services
Keywords: čárové kódy; radiofrekvenční identifikace; automatická identifikace; Česká pošta; barcodes; radio frequency identification; automatic identification; Česká pošta