Informační systémy pro sběr a vykazování výsledků vědy a výzkumu - Hronová, Hana (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce se zabývá informačními systémy pro sběr a vykazování výsledků vědy a výzkumu. Teoretická část práce se věnuje Digitální knihovně Univerzity Pardubice (DSpace) a Osobní bibliografické databázi Univerzity Pardubice (OBD). Praktická část práce popisuje převodní tabulky pro import dat z OBD do DSpace.
Information systems for collecting and reporting the results of science and research
Keywords: Information Systems; DSpace; OBD; conversion tables; data import; Informační systémy; DSpace; OBD; převodní tabulky; importy dat