Organizace vnitropodnikové dopravy ve společnosti WITTE Automotive spol., s.r.o. - Bouda, Pavel (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se zaměřuje na vnitropodnikovou dopravu ve společnosti WITTE Nejdek, spol. s r.o., která patří do koncernu WITTE Automotive. Analyzuje nejen používanou techniku, ale také výhody a nevýhody spojené s jejím užíváním i návrhy na zlepšení současného stavu. Součástí práce je také komparace jednotlivých manipulačních technik.
Organization of interdepartmental transport in company WITTE Nejdek, spol. s r.o. which belongs to the group of WITTE Automotive
Keywords: doprava; logistika; vozík; tahač; manipulace; analýza; návrh; transport; logistic; carriage; trailer; manipulation; analysis; proposal