Regionální politika Evropské unie v Německu - Široký, Roman (Univerzita Pardubice, 2005)
Diplomová práce se zabývá regionální politikou EU v Německu. V první kapitole je popsána regionální politika EU jako celek, ve druhé je charakterizováno Německo. Ve třetí kapitole je popsána regionální politika Německa a ve čtvrté jsou charakterizovány programy regionální politiky v Německu. Poslední kpitola analyzuje poddobnosti či odlišnosti jednotlivých spolkových zemí.
Regional policy European Union in Germany
Keywords: Evropská Unie; Regionální politika; Německo; programy EU; Operační programy; Strukturální fondy; spolkové země