Public relations firmy Reemtsma - Řezníčková, Ingrid (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá aplikací public relations ve firmě Reemtsma, která je producentem cigaret.
Keywords: sponzorování; Marketingová komunikace; Public relations