Marketing cestovního ruchu - Rosulek, David (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce se zabývá marketingem cestovního ruchu. Práce se v první kapitole věnuje vymezení základních pojmů cestovního ruchu. V další kapitole popisuje jak stručný celosvětový vznik a vývoj cestovního ruchu, tak vývoj cestovního ruchu v České republice, následuje kapitola, která se věnuje teoretickým aspektům marketingu. Navazující kapitola se zabývá významem cestovního ruchu v České republice. Dále následuje kapitola o postihnutí marketingu cestovního ruchu na konkrétním případu.
Marketing for tourism
Keywords: marketing; tourism; marketing for tourism; development of tourism; importance of tourism; Czech Republic; Bedřichovka; marketing; cestovní ruch; marketing cestovního ruchu; vývoj cestovního ruchu; význam cestovního ruchu; Česká republika