Provoz malého dopravního podniku silniční nákladní dopravy - Talácko, Vladimír (Univerzita Pardubice, 2015)
Autor se bude v práci detailně zabývat analýzou firmy Rudolf Klapal - Transport. Práce bude obsahovat podmínky provozování silniční nákladní dopravy pro cizí potřeby velkými vozidly a stručnou historii firmy. Dále bude v práci řešena problematika struktury firmy, vozového parku, firemních prostor a webových stránek. Práce bude obsahovat analýzu jednotlivých pracovních pozic, informace k jednotlivým vozidlům včetně základních parametrů důležitých pro provozování silniční nákladní dopravy a jednotlivých prostor firmy. Dále autor v práci navrhne změny pro jednotlivé zaměstnance, ve složení vozového parku a firemních prostorách. Tyto návrhy nakonec zhodnotí.
Operation of a small transport company road freight transport
Keywords: dispatchers; parking lot; Rudolf Klapal - Transport; drivers; road tax; road freight transport; fleet; dispečeři; odstavná parkoviště; řidiči; silniční daň; silniční nákladní doprava; vozový park