Manažerské metody ve veřejné správě - Chvojková, Alena (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce řeší využívání vybraných manažerských metod ve veřejné správě k hodnocení pracovníků a ke zvyšování kvality řízení. Teoretická část se zabývá veřejnou správou a jednotlivými metodami. Praktická část se věnuje využití těchto metod ve vybraných úřadech.
Management methods for public administration
Keywords: Public service; Evaluation; managerial methods; hodnocení; manažerské metody; veřejná správa