Finanční analýza a hodnocení navržených opatření na zlepšení finančního zdraví společnosti Contech Connect Technologies s. r. o. - Jirsová, Zdenka (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce analyzuje finanční situaci společnosti Contech Connect Technologies s. r. o. V teoretické části se zabývá významem finanční analýzy a obsahuje popis známých metod, které se pro ni využívají. Největší pozornost je věnována analýze poměrových ukazatelů. V analytické části byla provedena analýza finanční situace společnosti a vyhodnoceny zjištěné výsledky, na jejichž základě pak byla navržena opatření na zlepšení nedostatků ve finančním hospodaření společnosti.
Financial analysis and evaluation of proposed measures for improvement of financial health of company Contech Connect Technologies s. r. o.
Keywords: finanční analýzy; finanční zdraví; stabilita