Význam podpory rozvoje průmyslových zón - Jelínková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá problematikou podpory podnikání v oblasti v oblasti průmyslu a průmyslových zón. Snaží se popsat, jakým způsobem se ČR před vstupem do EU připravovala v oblasti průmyslu. Konkrétně popisuje situaci v oblasti průmyslu a průmyslových zón v Ústeckém kraji, okresu Chomutov.
Signification of the development subvention in the industrial parks
Keywords: Ústecký kraj; Chomutov; podpůrné programy; Regionální rozvoj; Průmyslová zóna; Průmysl; Podpora podnikání