Příčiny a důsledky nezaměstnanosti se zaměřením na absolventy škol v regionu Hradec Králové - Serdelová, Pavla (Univerzita Pardubice, 2002)
Autorka se v práci zabývá obecnými příčinami a důsledky nezaměstnanosti se zaměřením na absolventy škol v regionu Hradce Králové.
Causes and consequences of unemployment with a view to school leavers in region Hradec Králové
Keywords: Nezaměstnanost; absolventi; Trh práce