Protiprávní činnost bezpečnostních složek spadajících do působnosti GIBS - Havelková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce "Protiprávní činnost bezpečnostních složek spadajících do působnosti GIBS" se zabývá vysvětlením pojmu bezpečnost, popisem jednotlivých bezpečnostních složek a vybranými částmi trestního zákoníku. V praktické části se zabývá analýzou protiprávního jednání bezpečnostních složek a případovou studií. Tato práce má vypovídat o problematice kriminality zaměstnanců bezpečnostních sborů.
Unlawful activities of security forces fall within GIBS
Keywords: safety; security forces; GIBS; criminal act; GDP; bezpečnostní sbory; trestný čin; HDP; bezpečnost