Termické poranění dětí- prevence - Stehlík, Martin (Univerzita Pardubice, 2014)
Ve své teoreticko-průzkumné práci se věnuji tématu: "Termické poranění u dětí-prevence". Má práce je zaměřena na prevenci termických úrazů u dětí, v domácím prostředí. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části se věnuji anatomii a funkci kůže, termickým poraněním, dětskému věku a prevenci. V praktické části popisuji výsledky mého dotazníkového šetření, které jsou zaznamenány v grafech a tabulkách.
Thermal injuries in children - prevention
Keywords: termická poranění; dětský věk; prevence; thermal injuries; child age; preventation