Vícevláknová serverová aplikace parsující veřejně dostupné webové stránky - Poul, Michal (Univerzita Pardubice, 2014)
Obsahem práce je návrh a implementace vícevláknové aplikace v jazyce C++, která skenuje a parsuje informace z veřejně dostupných webových stránek a ukládá je do databáze. Dále je popsán jazyk C++, jeho přenositelnost, standardy se zaměřením na nejnovější standard C++11.
The multithreading server application that parse public websites
Keywords: C++; C++11; parsování webových stránek; HTML; vícevláknová aplikace; serverová aplikace; web parse; multithread application; server application