Optimalizace průběžných dob od přijetí objednávky vozu od zákazníka po dodání vozu prodejci ve Škoda Auto a.s. - Nečasová, Světlana (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá analýzou průběžné doby a její optimalizace ve Škoda Auto a.s.
Lead time optimization from customerś car order receipt to car delivery to dealer at Škoda Auto a.s.
Keywords: zakázky; časový průběh; plánování; řízení výroby; ŠKODA AUTO, a.s.