Technologie a provoz na regionální trati Českých drah 316 Ostrava-Svinov - Opava-Východ - Wicha, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2005)
Shrnutí faktorů ovlivňujících veřejnou železniční regionální osobní dopravu, analýza a návrh opatření vedoucích ke zatraktivnění a zefektivnění provozu na trati ČD 316 a zhodnocení těchto opatření.
Technology and exercise of the regional railroad of th Czech railways 316 Ostrava-Svinov - Opava-Východ
Keywords: regionální dráhy; České dráhy; železniční doprava