Integrovaný záchranný systém České republiky - Kozempelová, Martina (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce je věnována činnosti a fungování jednotlivých složek Integrovaného záchranného systému. Obsahuje analýzu základních složek IZS. Zabývá se otázkou radiokomunikačního spojení mezi složkami při řešení mimořádné události a návrhy na jeho zlepšení.
Integrated rescue system of the Czech Republic
Keywords: Integrovaný záchranný systém; policie; hasičské sbory; Krizové řízení; mimořádné situace; Integrated Rescue System; Police; fire-brigades; Crisis Management; emergency situations