Faktory ovlivňující vyjížďku do škol a do zaměstnání - Čermák, Michal (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se zaměřuje na faktory ovlivňující vyjížďku do škol a do zaměstnání. V analýze současného stavu jsou popsány nejvýznamnější trendy dojíždění v České republice mezi lety 2001 a 2011. Cílem bakalářské práce je analýza spokojenosti osob pravidelně cestujících do škol a zaměstnání v regionu s organizací veřejné dopravy formou IDS a následný návrh zlepšení vybraných parametrů systému veřejné dopravy.
Factors influencing commuting to school and work
Keywords: commuting; Integrated Traffic System; dojíždění; integrovaný dopravní systém