Racionalizace montáže - Synek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá racionalizací montáže. Objasňuje základní pojmy z oblasti racionalizace, její metody a přínosy. Analyzuje a hodnotí stávající způsob montáže a poukazuje na jeho nedostatky. Popisuje a hodnotí návrh minimalizující nedostatky původního způsobu. V práci je posuzován způsob montáže konkrétního výrobku společnosti Suchánek & Walraven, s.r.o.
Rationalization of assembly
Keywords: racionalizace; montáž; norma času; pracovní postup; rationalisation; assembly; norm of time; working procedure