Rozvoj bydlení na českém venkově - Jindrová, Edita (Univerzita Pardubice, 2012)
Předmětem práce "Rozvoj bydlení na českém venkově" je zhodnocení venkovského prostředí z hlediska jeho bytové funkce, podmínek a potenciálu a posouzení faktorů ovlivňujících rozvoj bydlení na venkově. Teoretická část práce je zaměřena na výklad pojmů souvisejících s touto problematikou. Praktická část je věnována rozboru jednotlivých faktorů majících vliv na bydlení v obcích Dobrovolného sdružení Orlicko.
Housing Development in the Czech Countryside
Keywords: bydlení; venkov; rozvoj; bytový fond; obyvatelstvo; regiony; Orlicko; housing; countryside; development; housing fund; regions