Modelování výluk - Crhová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce analyzuje současný stav při plánování a organizování výluk na celostátních a regionálních drahách, zabývá se negativními dopady při organizování osobní dopravy a modelování výluk.
Making models for the railway closure
Keywords: výluky; plánování výluk; organizace výluk; negativní dopady; modelování výluk; closure; planning of closures; organizing of closures; negative impacts; making models for the railway closure