Možnosti terapie při stabilizaci alergických onemocnění - Filipi, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce je věnována možnostem terapií při stabilizaci alergických onemocnění. Zabývá se definicí alergických onemocnění, projevy onemocnění, prevencí a léčbou. Výzkum se zaměřuje na zjištění dopadu onemocnění na život pacientů a jeho ovlivnění v rámci absolvování alespoň jedné z vybraných terapií (talasoterapie, balneoterapie a speleoterapie).
Therapeutic possibilities of selected therapies for allergic diseases stabilization
Keywords: nemoci; alergie; astma; léčba; terapie; omezení; disease; allergy; asthma; treatment; therapy; limitations