Syntéza a struktura produktů azokopulace na cyklické beta-enaminony - Dvořáková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2005)
Byla studována struktura produktů azokopulace substituovaných benzendiazonium-tetrafluoroborátů na některé cyklické beta-enaminony s různou velikostí kruhu a s různým typem aminoskupiny.
Synthesis and structure of azo coupling products from cyclic beta-enaminones
Keywords: enaminony; azokopulace; diazoniové soli; Rentgenová difrakční analýza; tautomerie