Racionalizace a obnova vozového parku společnosti Skanska a.s. - Šindler, Jan (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce je věnována obnově vozového parku, tato problematika je řešena na konkrétním případě společnosti Skanska a.s. Práce popisuje základní právní úpravu týkající se silniční nákladní dopravy, dále se práce zaměřuje na analýzu vozového parku společnosti Skanska a.s., metody multikriteriální analýzy hodnocení variant a v poslední části práce je uveden návrh obnovy vozového parku společnosti Skanska a.s.
The rationalization and renewal of vehicle fleet in Skanska a.s. company
Keywords: kritérium hodnocení; multikriteriální analýzy; nákladní vozidla; vozové parky; silniční doprava; criterion of evaluation; multi-criteria analysis; trucks; vehicle fleets; freight transport