Informační zdroje veřejné správy - datové registry se zaměřením na Registr daňových subjektů - Strapková, Marie (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce mapuje informační zdroje veřejné správy, vývoj a vazby jednotlivých datových registrů. Práce je zaměřena na jejich základní charakteristiky umožňující zvýšení efektivity v činnosti veřejných institucí. Konkrétní analýza možné integrace informačních systémů je zaměřena především na využívání a sdílení existujících informačních systémů veřejné správy s aplikací "Registr daňových subjektů".
Information sources of public administration - data registers with a view to Register of Taxable Units
Keywords: Informační systémy; informační zdroje; datové registry; portály; ministerstvo informatiky; veřejná správa