Mycoplasma hominis a Ureplasma urealyticum v genitálním ústrojí žen - Gambová, Marcela (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá studiem výskytu M. hominis a Ureplasma urelyticum ve vzorcích debraných z krčku děložního žen a na ověření citlivosti izolovaných kmenů na doxycyklin, linkomycin a ofloxacin.
Mycoplasma hominis and Ureplasma urealyticum in female genital tract
Keywords: Mycoplasma hominis; Ureaplasma urealyticum; citlivost na antibiotika