Návrh optimalizace MHD ve Stříbře - Jarolímová, Jana (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce je zaměřena na zlepšení městské hromadné dopravy ve městě Stříbro. Jedná se především o vytvoření návaznosti na železniční dopravu. V rámci optimalizace byl navržen poptávkový dopravní systém, který je vhodný pro provoz MHD v menších městech.
Proposal of Urban public transport optimization in Stříbro
Keywords: městská hromadná doprava; Stříbro; poptávkové dopravní systémy; jízdní řády; zlepšení; průzkumy; urban public transport; demand transport system; timetables; innovations; surveys