Město Žamberk v letech 1918 - 1948 - Mannlová, Jana (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce pojednává o městě Žamberk a snaží se postihnout politickou, ekonomickou i kulturní situaci ve městě v letech 1918 - 1948.
Town Žamberk between the period of 1918 - 1948
Keywords: dějiny; Žamberk; 1. světová válka; Protektorát Čechy a Morava; České země; města; historický vývoj