Diagnóza faktorů ovlivňujících rozhodování firmy Setto spedition při volbě druhu dopravy - Rubeš, Petr (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zaměřuje na rozhodování o volbě druhu dopravy v zasilatelství podle vývojových diagramů a faktorů podporujících nebo omezujících volbu určitého druhu dopravy.
The Diagnostic of the factors influencing deciding about the kind of transport in the firm Setto spedition
Keywords: zasilatelství; Doprava; Rozhodování