Bytová politika v České republice po roce 1989 - Lerchová, Romana (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zaměřuje na problematiku bytové politiky po roce 1989, zejména na její současné problémy. Dále popisuje možnosti stavebního spoření jako řešení bytové problematiky.
The politics of housing in the Czech republics after 1989
Keywords: Regionální politika; bytová politika; bydlení; Stavební spoření; spořitelny