Finanční kriminalita v České republice a jejich vývojové trendy - Jánišová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2018)
Záměrem práce je charakterizovat problematiku finanční kriminality v České republice včetně vymezení deliktů proti veřejným rozpočtům. Dále se bude práce zabývat vývojem trestné činnosti v České republice.
Financial crime in the Czech Republic and their developmental trends
Keywords: hospodářská trestná činnost; finanční kriminalita; vývoj trestné činnosti; veřejné zakázky; economic crime; financial crime; development of criminal aktivity; public procurement