Aplikace pro mobilní sledování pohybových aktivit - Eliáš, Jakub (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se zabývá sledováním pohybových aktivit s důrazem na mobilní zařízení. Vysvětluje jejich důležitost a smysl vývoje aplikace pro jejich sledování. Praktická část je věnována popisu vlastní aplikace, jejímu návrhu a implementaci.
Application for mobile tracking of movement activities
Keywords: pohybové aktivity; mobilní aplikace; GPS; Google Maps; OpenStreetMap; vizualizace map; sledování polohy; movement activities; mobile application; map vizualization; position tracking