Řízení zásob v maloobchodu - Čepová, Jana (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce se zabývá problematikou řízení zásob se zaměřením na specifika maloobchodních prodejen. V této práci jsou popsány principy logistických technologií a matematických metod, které nalezly uplatnění při řízení zásob v maloobchodu. V praktické části práce je proveden výzkum spolupráce maloobchodních prodejen s dodavateli při doplňování zboží.
Inventory management in retail
Keywords: stocks; logistic structure; retail; inventory management; inventory management system