Zájem o produkty na finančním trhu z pohledu klientů - Cingelová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce má za úkol přiblížit teoreticky finanční trh a jeho fungování, dále pak ukázat aktuální nabídku produktů na českém trhu. Je zde také zahrnut příklad při rozhodování mezi třemi nabídkami hypoték za pomoci vícekriteriálního rozhodování za jistoty. Dále jsou popsány distribuční kanály finančních produktů. V závěru práce je zpracován dotazník zájmu o finanční produkty na českém trhu.
Interest about Products on the Financial Market from the Client's Point of View.
Keywords: finanční trhy; zájmy klientů; dotazníky; vícekriteriální rozhodování; distribuční kanály; spoření; úvěry; investice; financial markets; client's interests; questionnaires; multi criteria decision analyses; distribution channels; savings; loans; investments