Zhodnocení role webových stránek v živnostenském podnikání - Podzimek, Martin (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato diplomová práce se zabývá živnostenským podnikáním a webovými stránkami živnostníků. Teoretická část čtenáře seznamuje s jednotlivými pojmy jako živnostenské podnikání, webové stránky a jejich správné použití. V praktické části je rozebráno dotazníkové šetření ohledně webových stránek předem vybraných živnostníků. Cílem práce je zhodnotit jakou roli mají webové stránky v živnostenském podnikání a jak je živnostníci využívají.
Evaluation of website role in sole trader entrepreneurship
Keywords: sole trader entrepreneurship; website; internet; user; customer; živnostenské podnikání; webové stránky; internet; uživatelé; zákazníci