Projekt dvouzdrojového trakčního vozu - Brabenec, Daniel (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá problematikou dvouzdrojového trakčního vozu, vzniklého rekonstrukcí vybraného stávajícího trakčního vozu ČD.
The project of two-source tractive railcar
Keywords: Železnice; elektrická motorová trakce; dvouzdrojové vozidlo; železniční vozy; železniční doprava