Dopravná logistika a dopravný systém SR v podmienkach prípravy na vstup do EÚ - Seidl, Miloslav (Univerzita Pardubice, 2000)
Plnenie podmienok na vstup do EÚ si na úseku prípravy dopravného systému SD vyžiada značné investičné prostriedky. Při stanovování poradia dôležitosti a rozsahu investičných plánov je nutné rešpektovať zásady dopravnej logistiky. Na financovanie projektov je potrebné meximálně využiť aj podporné prostriedky EÚ, vrátane programu ISPA.
Keywords: Doprava; Logistika; dopravní systémy; Slovensko; Evropská Unie; příprava