Výrobní proces v elektrotechnické firmě - Štumpfová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce se zabývá výrobním procesem ve firmě EFG, s. r. o., která se specializuje na výrobu plošných spojů. V první části jsou vysvětleny pojmy jako příprava výroby, technicko hospodářské normy, výrobní kapacita, jakost, organizování, plánování a kontrola výroby. Dále je zde uvedeno jejich postavení v konkrétní firmě. Ve třetí části jsou rozebrány čtyři vybrané informační systémy řízení výroby a požadavky firmy na ně. V poslední části jsou uvedeny důvody vybrání konkrétního informačního systému. V závěru jsou stručně shrnuty záskané poznatky z teorie a porovnány se skutečným průběhem výroby ve firmě.
Production process in electrotechnical company
Keywords: Výroba; výrobní procesy; příprava výroby; organizace výroby; řízení výroby; výrobní plánování; Kontrola; technické normy; řízení jakosti; Informační systémy; elektrotechnika