Studie dopravní obslužnosti okresu Nový Jičín - Bialek, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2000)
Analýza současného stavu základní dopravní obslužnosti okresu Nový Jičín, návrh nového způsobu organizace základní dopravní obslužnosti, posouzení návrhu z technologického a ekonomického hlediska.
The study of basic transportation service in the Nový Jičín distict
Keywords: Dopravní obslužnost; autobusová doprava; železniční doprava; okres Nový Jičín