Návrh propagační kampaně zaměřené na dopravu a zemědělství s konkrétními návrhy reklamních předmětů pro Paramo a.s. - Dvořák, Radim (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je zaměřena na analýzu cílového trhu, navrhování postupů pro činnosti v oblasti propagace s cílem získání silnějšího postavení na něm.
Keywords: propagace; Reklama; Marketing; Média